top of page
Ieškoti
sauliuspridotkas8

Apsaugok namus su belaide Ajax sistema

Atnaujinta: 2021-12-14

Nusipirkote, įsirengėte ar suremontavote savo būstą ir pamiršote ar nenumatėte kabelių apsaugos sistemai... Ką daryti - "gremžti" sienose griovelius, kalti kabelius išorėje ar slėpti plastikiniuose kanalėliuose?... O gal yra kita išeitis???


TAIP! Jūs galite pasirinkti belaidę Ajax apsaugos sistemą! Tai puikus technologinis sprendimas - saugus dvipusis ryšys tarp apsaugos prietaisų, su Jūsų išmaniuoju telefonu ir/ar Apsaugos tarnybos centralizuotu stebėjimo pultu palaikomas ryšys internetu (laidu prijungus prie namų tinklo ir/ar mobiliuoju GSM ryšiu). Baterijos apsaugos prietaisuose tarnaus iki 3 m., priklausomai nuo sistemos naudojimo intensyvumo, atstumo tarp prietaisų ir centrinio įrenginio (HUB) bei aplinkos sąlygų. Ajax apsaugos įrenginius galite sukompektuoti pagal Jūsų objekto tipą ir patalpų naudojimą Ajax įrenginių konfigūratoriuje.


Būtinosios priemonės:

  1. Interneto ryšys - laidu prijungus prie namų tinklo ir/ar mobiliusis GSM

  2. Apsaugos sistemos įrenginiai - centrinis įrenginys (HUB) ir reikalingi pasirinktini prietaisai

  3. Išmaniąjame telefone su internetu įdiegta programėlė Ajax.


Pranešimus apie iškilusį pavojų ar galimą įsilaužimą galite gauti į Jūsų išmanųjį telefoną ir/ar perduoti į Apsaugos tarnybą reagavimui. Įrengus apsaugos įrenginius galėsite juos sukonfigūruoti savo išmaniąjame telefone programėlėje Ajax, kurią galite atsisiųsti iš Google Play ar Apple Store.

Jei iškiltų pagalbos poreikis, Jūs galite kreiptis į mūsų specialistus, kurie pagal Jūsų suteiktas teises nustatytai trukmei nuotoliniu būdu galės prisijungti ir padėti sukonfigūruoti Ajax apsaugos sistemos prietaisus tinkamam veikimui ar prijungimui prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto. p.s. Ši paslauga gali būti apmokestinta arba suteikiama pagal prijungimo prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto sąlygas.


Taip pat siūlome rinktis mūsų siūlomus išmaniųjų namų nuotolinio valdymo ir kontrolės įrenginius ir jų sprendimus. Daugiau skaitykite svetainės Bloge.

221 peržiūra0 komentarų

Comments


bottom of page