top of page
Ieškoti

Ar reikalingas vaizdo durų skambutis?

Atnaujinta: 2022-01-11

Dažnai įrengdami durų skambutį prie buto ar namo durų užduodame klausimą - ar reikalingas vaizdo durų skambutis? Kokie jo pranašumai, lyginant su paprastu durų skambučiu ir "durų akute"?


Išmanusis belaidis vaizdo durų skambutis turi visą eilę nuostabių funkcijų, kurios susietos su Jūsų išmaniuoju telefonu:

  1. Kur bebūtumėte, galite matyti ir kalbėti su prie Jūsų namų durų atejusiu asmeniu būdami namuose ar išvykę. Galite pvz. pašto kurjerio paprašyti atvykti vėliau ar perduoti siuntą pvz kaimynams.

  2. Vaizdo stebėjimo kamera rodo vaizdą ir prietemoje, kas padidina Jūsų saugumą.

  3. Skambutyje įrengtas judesio jutiklis (PIR) gali Jus perspėti apie prie jūsų durų esantį asmenį, gyvūną ir pan.

  4. Pasirinkus opciją su SD atminties kortele, galite išsaugoti ir vėliau peržiūrėti vaizdo įrašus, net ir Jums nepavykus pakalbėti su atvykusiu asmeniu.

  5. Galite pasirinkti opciją su vidaus patalpų garsiniu skambučiu.

  6. Su papildomu valdikliu galite atidaryti teritorijos įvažiavimo vartus ir/ar įėjimo vartelius ar laiptinės duris.

Būtinosios priemonės:

  1. Interneto ryšys su WiFi

  2. Išmaniąjame telefone (-uose) su internetu įdiegta programėlė TUYA ar Smart Life

Belaidžio vaizdo durų skambučio įrengimui nereikalingi jokie kabeliai, elektros maitinimas užtikrinamas 18650 Li-ion tipo įkraunamomis baterijomis. Baterijos įkraunamos per micro USB lizdą. Kai kurie modeliai nuolatinio elektros tiekimo užtikrinimui turi AC 12-24V prijungimo kontaktus. Skambutį galite įsirengti patys "pasidaryk pats" (DIY) principu. Išmaniąjame telefone programėlėje TUYA ar Smart Life galite nustatyti pageidaujamus veikimo režimus bei suteikti kitiems šeimos nariams teises valdyti pasirinktą ar visus įrenginius, įdiegus Jų išmaniuosiuose telefonuose analogiškas programėles.

Jei yra poreikis nuotoliniu būdu atidaryti teritorijos įvažiavimo vartus ir/ar įėjimo vartelius ar laiptinės duris, tam galite naudoti mūsų siūlomus valdiklius, valdomus toje pačioje TUYA ar Smart Life programėlėje.



Taip pat primename, kad galite apsaugoti savo būstą, įrengdami belaidę apsaugos sistemą. Pranešimus apie iškilusį pavojų ar galimą įsilaužimą galite gauti į Jūsų išmanųjį telefoną ir/ar perduoti į Apsaugos tarnybą reagavimui. Įrengus apsaugos prietaisus galėsite juos sukonfigūruoti savo išmaniąjame telefone programėlėje Ajax, kurią galite atsisiųsti iš Google Play ar Apple Store.

Jei iškiltų pagalbos poreikis, Jūs galite kreiptis į mūsų specialistus, kurie pagal Jūsų suteiktas teises nustatytai trukmei nuotoliniu būdu galės prisijungti ir padėti sukonfigūruoti Ajax apsaugos sistemos prietaisus tinkamam veikimui ar prijungimui prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto. p.s. Ši paslauga gali būti apmokestinta arba suteikiama pagal prijungimo prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto sąlygas.

20 peržiūrų0 komentarų
bottom of page