top of page
Ieškoti

Valdykite kiemo, garažo vartus ar kiemo vartelius mobiliuoju telefonu

Atnaujinta: 2021-12-13

Dažnas atvejis, kai įsirengus ar įsigijus namą yra poreikis valdyti kiemo, garažo vartus ir/ar kiemo vartelius. Ne visada tai yra patogu, kadangi reikalingas nuotolinio valdymo pultelis, kartais net keli, dėl skirtingo RF veikimo dažnio, gamintojo ar kitų priežasčių... Pultelis (-iai) reikalingi keliems šeimos nariams... Ar galima valdyti šiuos ir/ar daugiau namų įrenginių vienu išmaniuoju telefonu, esant poreikiui ir keliems šeimos nariams?


TAIP!


Būtinosios priemonės:

  1. Interneto ryšys su WiFi

  2. Išmanusis kontrolės valdymo prietaisas ar jų grupė.

  3. Išmaniąjame telefone (-uose) su internetu įdiegta programėlė TUYA ar Smart Life.


Namų įvažiavimo ir garažo vartų automatikos sistemas reikia prijungti prie išmaniojo kontrolės prietaiso, pvz. 2 įrenginius prie 2CH belaidžio rėlės valdiklio. Būdami bet kur, kur Jūsų išmanusis telefonas prijungtas prie interneto ryšio ar būdami namuose, prisijungę prie WiFi namų tinklo, galite valdyti Jūsų pageidaujamus įrenginius. Išmaniojoje programėlėje TUYA ar Smart Life galite nustatyti pageidaujamus veikimo režimus bei suteikti kitiems šeimos nariams teises valdyti pasirinktą ar visus įrenginius, įdiegus Jų išmaniuosiuose telefonuose analogiškas programėles.


Viską galite atlikti "pasidaryk pats" principu, išskyrus valdiklio prijungimui gali būti reikalingas specialistas ir tam tikslui prie automatikos įrenginių privesti valdymo kabeliai. Taip pat valdikliui reikalingas USB arba kitas 7-32VDC maitinimo šaltinis, gali būti prijungiama prie vieno iš valdymo įrenginių maitinimo.


Norėdami valdyti daugiau įrenginių, rinkitės papildomą, 4CH belaidį rėlių valdiklį ar kitą valdymo įrenginius, kuriuos galite valdyti, grupuoti pagal pageidaujamus scenarijus šmaniojoje programėlėje TUYA ar Smart Life.


Taip pat primename, kad galite apsaugoti savo būstą, įrengdami belaidę apsaugos sistemą. Pranešimus apie iškilusį pavojų ar galimą įsilaužimą galite gauti į Jūsų išmanųjį telefoną ir/ar perduoti į Apsaugos tarnybą reagavimui. Įrengus apsaugos prietaisus galėsite juos sukonfigūruoti savo išmaniąjame telefone programėlėje Ajax, kurią galite atsisiųsti iš Google Play ar Apple Store.

Jei iškiltų pagalbos poreikis, Jūs galite kreiptis į mūsų specialistus, kurie pagal Jūsų suteiktas teises nustatytai trukmei nuotoliniu būdu galės prisijungti ir padėti sukonfigūruoti Ajax apsaugos sistemos prietaisus tinkamam veikimui ar prijungimui prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto. p.s. Ši paslauga gali būti apmokestinta arba suteikiama pagal prijungimo prie Apsaugos tarnybos centralizuoto stebėjimo pulto sąlygas.

17 peržiūrų0 komentarų
bottom of page